Да се обадим,че сме живи,дет' се вика

Това са ми "новите" джанти с маниашко ЕТ 10,много ме радват,ама ме притеснява да не ми застържат калниците при някоя дупка.Ще си поиграя с размери на гуми и страничен наклон(щото отпред е по-кофти ситуацията в момента).

Проблем и при 2-те Монци беше моторчето на парното...и на 2-те бяха блокирали.Да,ама на монца с климатик и на такава без, моторчетата(и перките) са съвсем различни.За тая без клима си купих от ибея,ама за климатизираната нямааааа.На долната снимка в ляво е ориг.мотор на Монцата,в дясно е корпуса+моторче и перка от Ауди 100(намерено в близката морга).

За да стои в положение,каквото трябва му надянах една зегерка и я капнах с телоподаващото да се фиксира,и работата взе,че стана:

За тока ползвах "жокер от приятел" и вече си имам духалка

Сега на ред е климатика,тоците са проверени,остава неизвестното дали компресора изобщо може да се завърти(дали не е блокирал),в системата има някакво налягане,макар и недостатъчно,мисля да рискувам да му подам ток на ел.съединителя принудително и да видя дали ще се завърти.Приемам съвети....

Аааа,свалих таблото,че беше зверски нацепено.Изрязах с остро макетно ножче цепките във форма V.Попълних ги на 2 пъти с полиуретан(лепило за автостъкла).

Като се втвърди добре полиуретана китосах с кит за пластмаса и занесох таблото на тапицер....да видим какъв ще е крайният резултат.