Здравейте,
В очакване на още нови ламарини съм. През това време поръчах полиуретан за цялата кола- за нещастие дойде по- твърд отколкото очаквах... съответно поръчах нов от друго място. Този изглежда да е правилен. Надявам се да е така. Свалих друг преден мост, че предишния беше доста разпокъсан, този е по- добър, ще го видим след пясъка. Междувременно през почивните дни извадих от гаража и другата си аскона- с двете врати. Направих и едни 500 км... не дотам безпроблемни, но въпреки това приятни. Взех масло от колегата, който снабдява с Yacco, че нейното беше застояло. Прибрах и новите джанти. 7J- разширени от оригинални опелски(5.5J). Боята е станала много добре- с оригиналния мотив. Имам и капачки за тях. Приготвил съм им гуми 195/45/13... ще видим какво ще излезе като ги сложа. В момента е с регулируемо окачване SPAX- жълти амортесьори и червени пружини -40мм, вози доста коНфортно.. Натегнах отзад да пробвам и се втвърди доста. Добра опция е, но не става за нашите пътища, да не говорим за маршрута, по който минах. Стойката също е добра. Отпред е с 195/50/15, а отзад с 205/50/15... Скоро ще кача снимки на колата измита, че бая се окаля по пътуването, а ето малко от другите, първо са тампоните за кафявата кола, а после новостите по синята: