Откъде си? Ако си в София, ще ми е интересно да я погледна Волгата. Мога да ти дам някои акъли какво къде продават, че ще стане дълга за във форума.
Така , сега по ред да отговарям
От София съм , в кв Левски съм и това предложение да се видим при колата за мен ще е много полезно ! Имам два текаламита имам и Трабант така че съм горе долу наясно с процеса по гресиране, ще трябва в книгата да видя каква е схемата на гресиране на колата , това в последствие
Та ще се радвам да се видим
Каква реставрация ?
Поздрави за придобивката.
Отговора е до колкото ми стигнат силите, тръгвам с голямата кошница да видим на края , не обичам да се изхвърлям предварително , колата е от 79 та година и е ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ няма липси , единствено предната емблема, няма никакви липси, което е предпоставка да си мисля за пълна реставрация , но до къде ще я докарам само оня отгоре знае

Идеята е да я светна в перфектно състояние и да я карам като личен автомобил , макар че ми е 4 та кола и да им плаща м на всичките режийните е тегаво

За годините май няма значение годините, виждал съм невероятни професионалисти на по 20 годишна възраст , момчета с много знания и хъс и съответно 50-60 годишни мърлячи многознайковци работили в УБО
Та според мен възраста е без значение
Благодаря за поздрава !!!!
Привет,колега!
Успех с реставрацията!
В постовете ти има много страст към колата и ти пожелавам да я довършиш, още повече, че както си написал разбираш от нещата.
Иначе, признавам на мен ми е трудно да разбера защо някой се заема да реставрира такава масова кола при положение, че няма сантиментална стойност самият автомобил. Имам предвид, че не е семейна ценност или реликва.
Има толкова по-запазени? Както и да е.
Похвално начинание!
По отношение на цитата, който съм изкарал по-горе: тук в "Продава" съм виждал десетки и десетки екземпляри от тази книга да се продават и то на символични цени.
Поразгледай, потърси и мисля, че ще намериш.
Успех!
Благодаря за подкрепата , разчитам на хората от форума преминали през моя път да помагат с мнения и инфо

Причината да взема тази кола няма как да я опиша , това е все едно да каже някой колекционер на ретро коли защо е такъв , Волгата е чуден автомобил , возията е уникална, проходим , изпълнението му не е никак лошо , има си своите слабости но то коя ли кола ги няма , .
Харесва ми стойката на автомобила , ИМА ЛИНИЯ има Характер колата , целия хром , всеки един детайл който е по нея си личи че е отделено време и работа за него , сегашните коли са боклуци които една машина ги изплюва на минута по няколко

)
Личен автомобил семеен имам и съм го попритегнал в състояние, въртиш -пали караш
Волгата лъха на тия години в които е правена, добри или лоши те са били и за нещастие са част и от нашето минало така че ....
По-добра кола аз лично от тази не намерих а ровя и обикалям къде ли не , тоест цена -състояние , колата е подарък който е хубава база за възстановяване

Книжката ще я намеря и купя на хартия, но понеже на мен ми е далеч по-удобно да гледам нещата през монитора на компютъра та ще потърся и в цифров вид
Благодаря на всички за коментарите и подкрепата , това говори , че форума е жив и си върши работата !
Поздрави