Не искам да те разочаровам, ама тия маркучи дето си ги взел, по-добре остави старите, ако не текат и не са много напукани. Две години подред си купувам такива - не изтрайват и година. Накрая в търсене на алтернатива от руски форуми разбрах, че долния маркуч ставал от ГАЗ-53, а за горния ставал долен от 402 двигател (двигателя на 24-10), срязан наполовина. Не съм пробвал, а и си струва да се търси само ако заместителите са изпълнение, различно от... това. Тия уж са с оплетка, ала бала, ама се цепят точно между тия бандажи, струва си ако се намерят от гладките маркучи да се видят колко карат.
Ремкомплекта си е за К-126 карбуратор, сега дали за Волга, Москвич, или УАЗ, няма значение, ако не сменяш жигльорите (които по принцип съм чувал да не се сменят, освен ако не са, недай боже, чистени с тел или нещо подобно). Гарнитурки, игла, и т.н. пасват, нямаш грижи. Отваряш ли карбуратора, вземи му смени поне гарнитурите, дори и да ти се струват старите добри (което надали ще ти се стори де).
Ремкомплекта за бенз. помпа е добър, за водната също може би (поне опаковката му е по-лъскава от този, който намерих за мене си).
Монбат акумулатор изобщо не препоръчвам. Нито 70, нито 55, нито 44 ампера, въобще за каквато и да е кола. А дълги години имах опит с такива и настоявах на българско. От българските Искра са по-добри, аз в момента съм с украински 72 Ач, купувах го преди близо 2 години, беше по-евтин от българските.
Резервоара какво му е, тече ли? Принципно и моя набива много ръжда по филтрите и в карбуратора, ама аз и карам повече на газ. Иначе ако капе от някъде може да се калайдисва и кърпи, ама не знам с какъв успех.
Стъклата за стоповете старите ги няма по магазините, поне тези които аз знам. Има само тези дето са едно цяло стъкло. Те ги сменят края на същата тази 1979 или началото на 1980. По обяви, това е.
Иначе честито за придобивката, не се и съмнявам че Момчил е дал ценни съвети. Моята също е 1979 г