Още малко снимки на въздухарчето.
Така пристигнахме от Австрия (тук сме след пастиране).

А тук сме няколко дена след фейслифта - боята е Standox, а цветът Red Tango.

На слънце обикновено изглеждаме така.

Карали сме и на -16/-17 градуса на педя сняг и лед ...мисля, че двете снимките са от 23.01.2010. Запалихме от раз (тук съм със стария мотор - 1200сс/34 кончета) и след 10на мин. размръзяване ...само газ.

Това лято го изкарахме с ето този отворен капак - става със специални панти и върши работа - температурата на маслото е 20 градуса надолу. Но...малко повече прах и...по-добре да не завалява як дъжд.

А ето го и "вентилирания" капак след като го пръснахме. Имам го от май месец, но едва преди 1-2 седмици му дойде времето.
Вчера бяхме при Благо - бачка здраво и мераклийски по зеления Форд

.

Двигателчето към днешна дата изглежда така. Никакви ядове с двойката Вебери, както ми предсказваха някои колеги с претенции, че разбират от тунинг на въздухари. Всъщност навън 95% от тунига на въздушните боксери на костунурките се прави с двойка Вебри IDF или Делорто DRLA, но не и в БГ...
Но това е много дълга тема.
А по интериора на практика не съм пипал нищо - всичко си е доста запазено. Евентуално една кожена тапицерия, но предпочитам всичко по двигателя и окачването да е перфектно, отколкото визията - въпрос на приоритети.