По колите има затворени, но масово са отляти, а не на резба... Може и да има с резбови съединения, но трябва някой магазинер свестен и с наличности повечко.
Благодаря! Аз засега стигнах само до ладовите като резервен вариант. Малко груби са, но вършат работа и резбата става перфектна. От 10тината ладови, които купих, само на 3-4 дясната резба е горе долу ОК. Останалите твърдо могат да "обърнат" резбата без проблем

. И то без мечик, какъвто с лява резба не се и намира много лесно! Просто навиваш 20на-30 пъти наляво или надясно и имаш желаната резба. Кеф ти лява, кеф ти дясна. Дори доста плътно и трудно се въртят, но реглажа си става и с тях. В интерес на истината ябълковидния отвор при ладовите е мааалко по-голям (макар, че първоначално ябълката влиза по-трудно от оригиналните метални, а и от алфовите) , но при мен и към 2та карба механизма само бута и луфтовете дори и с ладовите могат да се оберат. Всъщност аз пробвах и с 2та"отворени", които имам и на първо четене всичко е ОК. Мисля, че и с "отворени" няма да има проблем.